Ruiskuvalumuottien ja muovituotannon palvelut Arrakoskelta

Ota yhteyttä

Lepistön Muotti on muovialan yritys vankalla kokemuksella Arrakoskelta. Palveluihimme kuuluvat muovituotanto sekä ruiskuvalumuotit. Nämä pitävät sisällään kaiken tuotesuunnittelusta valmistukseen, 3D-mallinnuksiin ja koneistuksiin CNC-työstökoneilla sekä myös kokoonpanotyöt.

Ota yhteyttä vahvaan muovialan osaajaan ja pyydä tarjous tarvitsemallesi ruiskuvalumuotille tai muovituotteelle!

Ruiskuvalumuottien valmistus

Muottisuunnittelu on tärkeä osa onnistunutta tuotetta. Teemme myös usein tiivistä yhteistyötä suunnittelijan kanssa, arvioiden erilaisia mahdollisuuksia. Ruiskuvalumuotti on aina yksilöllisesti valmistettu tietyn muovituotteen valmistusta varten. Toteutamme myös muottihuollot sekä -korjaukset. 

Katso kuvia galleriasta

Muovituotanto

Tilatessasi valmiin muovikappaleen toteutamme kaikki askeleet alusta loppuun. Me toteutamme myös kokoonpanotyöt sekä pakkauksen ja toimituksen.

Konekantamme muovikoneissa on 15 t - 250 t

v. 2020 Lepistön Muottiin hankittiin 120 t muovikone, johon on myönnetty eu tukea 7738 €. Hankkeen tarkoituksena oli lisätä muovituotantoa ja parantaa toimitusvarmuutta. Hankkeen myötä olemme pystyneet lisäämään muovituotannon monipuolisuutta.

Yhteystiedot

Raimo suursäkin tyhjennysventtiili

Yksi hyvin menestyvistä tuotteistamme on Spede-Idean Raimo suursäkin tyhjennysventtiili. Me valmistamme tämän tuotteen alusta loppuun, kokoonpanoa, pakkausta ja lähettämistä myöten. Tutustu Raimoon tarkemmin!

Original Raimo

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Lepistön Muottiin ja pyydä tarjous tarvitsemastasi muovituotannon palvelusta! Me toimimme Arrakoskelta käsin ja toimitamme tuotteitamme maanlaajuisesti.